Δράσεις αλληλεγγύης από τη Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε.


ΑλληλεγγύηΤο Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προχωρά στο συντονισμό μιας προσπάθειας λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου όπως είχε κάνει παλαιότερα. Έχοντας εξασφαλίσει το κτίριο του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου ως χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων κατά τις απογευματινές ώρες, καλεί τους συναδέλφους καθηγητές να δηλώσουν στη Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. τη διαθεσιμότητά τους για τη στήριξη της δράσης αυτής.
Το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. προτίθεται επίσης να υποστηρίξει ενεργά την πρωτοβουλία του «Δικτύου Στήριξης Μαθητών», η οποία αποσκοπεί στον εντοπισμό και την υποστήριξη παιδιών που είναι ανεμβολίαστα ή χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη και στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα σχολεία της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Στα πλαίσια τέλος της συμμετοχής μας στο «Δίκτυο Στήριξης Μαθητών», καλούμε μαθητές, γονείς και φίλους, την Κυριακή 21/12/14 και από ώρα 10.0 π.μ. – 14 .0 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, σε χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι παιδικού βιβλίου και νεανικής λογοτεχνίας. Η συγκέντρωση βιβλίων έχει ξεκινήσει στο Καφέ «Επίκουρος» και στο καφενείο «Σείριος».

Advertisements