Πρωτιά Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.


logo_ΔΑΚΕΗ Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ με ποσοστά 35,36%, 33,54% και 32,20% αντίστοιχα.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε ευχαριστεί όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, καθώς και τους συναδέλφους για τη στήριξη που παρείχαν στους υποψήφιους της παράταξής μας.
Η νίκη της Δ.Α.Κ.Ε δείχνει ότι οι συνάδελφοι εκτιμούν τις αρχές της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης συνδικαλιστικής πρακτικής που ακολουθεί έχοντας ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και του ρόλου του εκπαιδευτικού, καθώς και τη διαφύλαξη των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.
Συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές του ανεξάρτητου και διεκδικητικού συνδικαλισμού, με πίστη στις αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης για την ουσιαστική αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.

Advertisements